NK TROGLAV 1918 - LIVNO
shopping-bag 0
Proizvodi : 0
Ukupno : 0,00 KM
Vidi košaricu Idi na plaćanje

Seniori sutra na Zgonima protiv Kamešnice

Utakmice između Troglava i Kamešnice, za svakog pravog Livnjaka i ljubitelja nogometa, predstavljaju nešto posebno i željno se svaki put iščekuju. Kuglice u bubnju su prije početka sezone, na izvlačenju natjecateljskih brojeva, odredile da se ove dvije momčadi sastanu u šestom kolu na Zgonima, a upravo je šesto kolo sutra na snazi.
Naši seniori u duel ulaze kao favoriti, a prednost domaćeg terena je vrlo bitan čimbenik koji može i prevagnuti utakmicu. Momčad trenera Čondića u okršaj ulazi okuražena prošlotjednom gostujućom pobjedom protiv NK Cima u Mostaru, ali i ekipa Kamešnice ima se čemu nadati pošto su prethodnom kolu s čak 7 golova u mreži kući ispratili mostarski HNK Branitelj. Ipak, naglašavamo kako Troglav sutra ide po pobjedu, a ako naši seniori pruže svoj maksimum, mišljenja smo da osvajanje tri boda neće doći u pitanje!
Napomena: sutrašnju utakmicu sudi najiskusniji sudac u ovoj ligi, svima dobro poznati Ljubušak – Romeo Primorac. Asistirat će mu Oliver Kožul i Darijo Lovrić. Delegat je gospodin Samir Spahalić, a početak je u 15:30h!
SVI NA ZGONA!
 

Leave a Reply